About

api-marhaen.jpg 

Kadang – kadang ahli ekonomi (rumahtangga?), kadang – kadang kapitalis, kadang – kadang sosialis, kadang – kadang ahli sosiologi, kadang – kadang sejarahwan, bukan sekali ugamawan, apatah lagi ulama. seringkali Melayu, seringkali aktivis politik daripada ahli politik, tidak pernah sama sekali komunis. Dahulunya ahli muzik, kini pecinta seni

Aku cuma aku, punya hak dan keperluan

Untuk merasakan aku ini memberi guna kepada

Yang Tercinta,

Tanahairku, keluargaku, bangsaku, ugamaku serta wanitaku.

Agar kau tidak lupa

Antara kini dan esok

Aku mungkin terlupa Yang Tercinta

tetapi tidak bernaksud aku tidak cinta.

Dan sekiranya aku terlupa,

Maafkan aku kerana aku manusia

Yang tidak lekang dari silap dan salah

rizalradzi

rizalradzi@gmail.com

Advertisements

3 Responses

  1. Bila nak buat Marhaen reunion gig?

  2. nanti aku buat reunion dan boleh buat dengan band The Pearl of Gua Musang. Kira aku main band diaorg opening band,

    Dulu cita2x nak main kat Glastonbury. La ni tak dah, cuma nak main kat Lollapoloza. he3x.

  3. allloo,apa cer?lama aku tak dengar ceta hang…btw api mungkin opening for m.nasir”untuk pencinta seni,live in dublin “..,,.gambar gerek sih..hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: